Uppdatering av Bitcoin (BTC): Stiger priset till 10 850 USD idag?

Av CryptoTargets – Bitcoin (BTC) -priset verkar återhämta sig efter gårdagens nedgång.

Stiger bitcoin fortfarande till 10 850 $ idag? Läs uppdateringen.
Köpa Bitcoin för 1000 euro utan provision? Kom igång på Bitvavo
Bitcoin (BTC) 1 timmes diagram

På en timmars tidsram ser vi åtgärder, eftersom Bitcoin köps uppåt. Vad vi ser här är en studs efter en tredjedel högre låg (tredje vita pilen) som har fört Bitcoin tillbaka under 8-dagars MA (glidande medelvärde).

Detta kan vara väldigt intressant på kort sikt. En studs till 10 850 $ högst upp på kanalen där priset för närvarande rör sig är möjligt.

Detta kommer då att vara ungefär lika med det horisontella motståndet (röd linje).

Bitcoin 4-timmarsdiagram (del 1)

Vi ser ett bra tecken på 4-timmarsramen. Efter en hausseartad avvikelse (två gröna linjer) den 23 september har de 8 och 14 dagarna av rörliga medelvärden inte gått igenom än.

Detta är mycket gynnsamt för en ytterligare ökning på kort sikt. Ett kors skulle indikera att det är en bra tid att sälja igen.

Så även om Bitcoin föll från 10 850 $ till 10 640 dollar i går kväll, ger det inte ett tecken att sälja (kort sikt). Detta kommer också att vara anledningen till att Bitcoin köpte direkt i doppet.

Bitcoin 4-timmarsdiagram (del 2)

Det finns anledning till varför vi nämner “kort sikt” för ett potentiellt framsteg. Om vi ​​än en gång zoomer ut lite längre på 4-timmarsramen och placerar indikatorn Fibonacci retracement på priset, ser vi att Bitcoin rör sig i den “gyllene fickan”.

Det här är centrumet för Fibonacci-verktyget där mer volatilitet alltid förekommer. Ofta med en liten ökning efter en signifikant minskning, gör ett pris i mitten av Fibonacci en omgång igen.

Detta är vad vi också såg den 21 september. Priset flyttade tillbaka i den gyllene fickan och gjorde en spårning mot $ 10150 (mot den hausseartade avvikelsen från föregående bit).

I det här fallet kan vi bara säga med större säkerhet att Bitcoin kommer att fortsätta att stiga på längre sikt när det rör sig över den gyllene fickan.

För även då kan ett utbrott bli större eftersom det har “brutit igenom” centrum.

“Bryt 10 850 $ först”

På kort sikt kan vi se ytterligare en höjning mot 10 850 $ med utgången till 10 930 $. Om Bitcoin lyckas bryta denna nivå kan vi försiktigt säga att det finns en ytterligare ökning på lång sikt.
Om CryptoTargets

Vill du lära dig mer om hur support och motståndsnivåer fungerar och hur du kan handla med dem gratis? Läs sedan detta tydliga inlägg från CryptoTargets.